Falls Church Health Center Nuus

Voorspraak oor aborsies ~ wat openbare steun of aanbeveling van 'n bepaalde saak of beleid toon.

REGISTREER OM TE STEM EN TE STEM IN ALLE VERKIESINGS.
U REPRODUKTIEWE Welstand is op die spel.
U plaaslike verkiesings is net soos (of selfs meer) belangrik vir voortplantingsregte soos ons nasionale verkiesing.
Klik na hierdie skakel vir kiesersinligting in Virginia.

"Jong vroue moet weet dat aborsieregte en aborsietoegang nie geskenke is wat deur magtige mans of vroue toegeken of ingetrek word nie, maar vryhede wat, soos altyd vryheid is, verkry word deur mense wat namens hulle sukkel."- Katha Pollitt

Aborsie-voorspraakorganisasies

Die Virginia-koalisie om die gesondheid van vroue te beskerm - Die Virginia-koalisie om vrouegesondheid te beskerm, is in 2011 gevorm as 'n reaksie op die aanval op vrouegesondheid en -veiligheid wat deur senaatswetsontwerp 924 veroorsaak is. Die koalisie in Virginia om vrouegesondheid te beskerm, streef daarna om alle vroue in alle streke van Virginia te beskerm en toegang te verseker tot veilige aborsie (s) en omvattende reproduktiewe gesondheidsorgdienste. Die Koalisie is daartoe verbind om te verseker dat enige regulasies slegs op mediese en openbare gesondheidsoorwegings gebaseer is. Die koalisie is gekant teen buitensporige, swaar of onnodige regulasies wat die pasiënt se toegang tot mediese sorg vir politieke of ideologiese doeleindes ondermyn.

DC Doula vir Choice Collective - Die DC Doulas for Choice Collective is 'n DC-gebaseerde, vrywilliger-geleide-en-bestuur, pro-keuse organisasie wat poog om doula-sorg te bied aan mense oor die hele spektrum van reproduktiewe gesondheid, swangerskap en keuse.

Nasionale Aborsiefederasie - NAF 1660 L Street NW Suite 450 Washington DC 20036 | (202) 667-5881 NAF Hotline Fund: (800) 772-9100 | Die missie van die Nasionale Aborsiefederasie is om veilige, wettige en toeganklike aborsiesorg te verseker om gesondheid en geregtigheid vir vroue te bevorder. | Die Falls Church Healthcare Centre is 'n trotse lid van die NAF.

Sentrum vir voortplantingsregte - 120 Wall Street, New York, NY 10005 | Die Centre for Reproductive Rights (voorheen die Centre for Reproductive Law and Policy) is 'n organisasie sonder winsbejag wat regsbevordering beywer om die reproduktiewe regte van vroue wêreldwyd te bevorder en te verdedig, en verteenwoordig die Falls Church Healthcare Center in ons uitdaging om aborsiebeperkings in Virginia te beëindig.

Feminist Majority Foundation- Ons is lede en ondersteun FMS, wat sedert 2004 saam met hulle opgetree het tydens die Women's Marches.

Aborsiesorgnetwerk - Die nasionale ACN (Abortion Care Network - voorheen NCAP - National Coalition of Abortion Providers.) Is 'n 501 (c) nie-winsgewende lidmaatskapsorganisasie wat die politieke, sake- en netwerkbehoeftes van onafhanklike aborsieverskaffers regoor die land verteenwoordig. 1625 K Street, NW, Suite 1020; Washington, DC 20006 | (202) 419-1444 | Falls Church Healthcare is 'n trotse ACN-lid.

Openbare befondsing vir aborsie, Amerikaanse burgerlike vryheidsunie - Die Hyde-wysiging stel state in staat om vas te stel of Medicaid betaal vir aborsieprosedures al dan nie. Slegs 17 state laat openbare befondsing vir aborsies toe, wat 'n groot aantal Amerikaanse vroue nie in staat stel om vir 'n aborsie te betaal nie. Die ACLU is teen die Hyde-wysiging en die ingrypende implikasies daarvan.

Repro Rising Virginia – ’n Staatswye voorspraakorganisasie wat FCHC se vermoë verseker het om jou toegang tot aborsie en ander reproduktiewe gesondheidsorgdienste te bied.

Nasionale sentrum vir vroueregte - 11 Dupont Circle, NW, Suite 800, Washington, DC 20036, 202 588-5180 | Die nasionale vroueregsentrum het sedert sy ontstaan ​​in 1972 gewerk om die vordering van vroue en meisies by die werk, op skool en in feitlik elke aspek van hul lewens te beskerm en te bevorder.

Suider Armoede Law Center - 400 Washington Ave, Montgomery, Al 36104. Die Southern Poverty Law Center leer verdraagsaamheid, monitor geweld en lewer waardevolle advokaatdienste.

Susterlied Ons is trotse ondersteuners van SisterSong, 'n organisasie wat in Suid-Afrika gestig is om 'n effektiewe netwerk van individue en organisasies te bou om institusionele beleide en stelsels te verbeter wat die voortplantingslewe van gemarginaliseerde gemeenskappe beïnvloed.

Reproduktiewe gesondheidsopvoeding

Guttmacher Instituut  - Die toonaangewende dinkskrum oor seksuele en reproduktiewe gesondheidskwessies in die Verenigde State en wêreldwyd.

Advokate vir die Jeug - 1025 Vermont Avenue, NW, Suite 200, Washington, DC 20005 | (202) 347-5700 | Advocates for Youth is toegewyd aan die skep van programme en pleit vir beleid wat jongmense help om ingeligte en verantwoordelike besluite oor hul reproduksie- en seksuele gesondheid te neem.

La Iniciativa Latina - 1025 Vermont Avenue, NW # 1130, Washington, DC 20005 | (202) 628-7700 | La meta de La Iniciativa Latina es ayudar a las comunidades Latinas aplicar la sexualidad humana desde una perspectiva informativa por fe. Esto será hecho posible a través de la educación, preparación, y foros abiertos y incluyendo y no limitado a la educación comprensiva sobre la educación de sexualidad, educación de salud reproductiva y justicia, la prevención del embarazo de adolescentes, la VIH / Sida des perspectiva religioso que refleja un entendimiento de la cultura latina.

National Family Planning and Reproductive Health Association, Inc.  - NFPRHA-lede bied jaarliks ​​uitgebreide voorkomende gesondheidsorgdienste by meer as 4,000 4 gesondheidsentrums aan byna XNUMX miljoen vroue en mans. Ons lede help daagliks mense om verantwoordelik op te tree, gesond te bly en vir sterk gesinne te beplan.

Aborsie netwerk en ondersteuning

Nasionale netwerk van aborsiefondse  - 'n Netwerk van meer as 100 voetsoolgroepe in meer as 40 state wat vroue help om aborsiedienste te betaal.

Mediese studente vir keuse - Die Verenigde State en Kanada staar 'n gevaarlike tekort aan opgeleide aborsieverskaffers in die gesig. MS4C werk daaraan om te verseker dat studente opgelei word in aborsieprosedures. Die Falls Church Healthcare Center is trots daarop om 'n eksterne opleidingswerf te wees.

Geneeshere vir voortplantingsgesondheid - PRH is 'n nasionale netwerk van voorkeuse-geneeshere wat daartoe verbind is om die beste moontlike sorg vir pasiënte te bied en te pleit.

NARAL-VA - 1101 14th Street, NW, Washington, DC 20005 'n Baie aktiewe hoofstuk in Virginia verseker dat FCHC die vermoë het om u ginekologiese dienste te bied. NARAL Pro-Choice America is al meer as 30 jaar die grootste voorstander van privaatheid en die reg van 'n vrou om te kies.

WACDTF (Task Force vir verdediging in die Washington-kliniek) Posbus 21796, Washington, DC 20009 | (202) 797-6577 | The Washington Area Clinic Defense Task Force is 'n vrywillige, nie-gewelddadige groep wat in die 1980's gestig is om vreedsame en veilige toegang tot vrouegesondheidsklinieke in die metropolitaanse gebied Washington, DC, te bevorder. 'N Baie aktiewe vrywilligerspan in Virginia het die FCHC-vermoë verseker om ginekologiese dienste vir u te bied. As u na ons sentrum kom, bedank ons ​​WACDTF-begeleiers in die oranje onderbaadjies.

BOOG ARCH is 'n organisasie wat op vrywilligers gebaseer is en voortspruit uit advokate en kampioene vir aborsieregte in Noord-Virginia, en is gestig om vroue te help wat finansiële hulp nodig het met gesinsbeplanning.