Falls Church Health Center Nuus

Geestelike gesondheid na aborsie

Baie vroue is nuuskierig oor geestelike gesondheid na aborsie.

Aangesien 'n onverwagte swangerskap u kan laat kyk na u lewe in 'n ander lig, het ons 'n lys saamgestel wat nuttig kan wees.

Geestelike gesondheid na aborsie

asem is 'n telefoondiens wat 'n sosiale klimaat skep waar elkeen se unieke ervaring met aborsie word ondersteun, gerespekteer en vry van stigma. Exhale bied dienste, opleiding en opvoeding om individue, gesinne en gemeenskappe te bemagtig om gesondheid en welstand na aborsie te bewerkstellig.

Agterlyn is 'n tolvrye Talk Line wat toegewy is aan swangerskapverwante onderwerpe. As u oor aborsie wil praat, kan u beide voor en na aborsie skakel. Backline is toegespits op die wye verskeidenheid ervarings en emosies rondom swangerskap, ouerskap, aanneming en aborsie. Hulle bied 'n forum waarin vroue en hul geliefdes in gesprek kan tree wat verder gaan as politieke retoriek. Hulle is daartoe verbind om die individuele en uiteenlopende werklikheid binne ons gemeenskappe aan te spreek.

Geloof hardop - As mense met godsdienstige geloof en oortuiging, ondersteun Faith Aloud reproduktiewe geregtigheid vir elke persoon. Omdat ons vertroue het in vroue, ondersteun ons alle opsies vir swangerskap. Faith Aloud bied ook 40 dae vir gebed aan, 'n versameling gebede wat pro-keuse bied.

Voor en na aborsie – Charlotte Taft en Shelley Oram verskaf telefoniese berading voor en ná aborsie. Sê vir Me Taft dat jy deur Falls Church Healthcare Centre verwys is om voordeel te trek uit haar "Inleidende" KOEPONS.

Filosofie

“Aborsieberading per telefoon kan u help om u eie innerlike wysheid te gebruik om die lewensuitdagings te genees en op te los. Ons dien as riglyn, ondersteuning en getuienis vir watter proses u ook al benodig. Sommige werk, veral telefonies of na aborsieberading, kan van korte duur wees - net een of twee sessies. Ander werk kan langer duur. ons doel is om u te help om probleme uit die verlede deur te werk, indien nodig, maar nog belangriker om instrumente en maniere te leer om die lewe waaroor u droom, te skep. ”

Godsdienstige ondersteuning

Godsdienstige koalisie vir reproduktiewe keuse (RCRC) is 'n organisasie van geestelikes uit alle gelowe wat voortplantingsvryheid ondersteun. 1025 Vermont Ave. NW # 1130 Washington DC 20005 | (202) 628-7700.

Katolieke vir vrye keuse (CFFC) bied inligting vir die keuse van katolieke, besluitnemingsinstrumente en begeleide meditasies. 1436 U St. NW # 301 Washington DC 20009 | (202) 986-6093 ook in Spaans en Portugees.

Boeke oor aborsie

Vrede na aborsie en innerlike genesing na aborsie is selfhelpgidse vir aborsies vir vroue en mans.

Werkboek vir swangerskapopsies is 'n volledige gids vir die neem van besluite oor swangerskap, insluitend inligting oor elke opsie, geestelike en godsdienstige bekommernisse, inligting vir mans en hulp met ondersteuning.