Falls Church Health Center Nuus

Vroue se aborsieverhale

Hier vind u skakels na webwerwe wat baie aborsieverhale vir vroue plaas.

  • Deel jou storie met die Nasionale Aborsiefederasie.
  • At Ek is Dr Tiller u sal verhale vind van individue wat hul lewens daaraan gewy het om aborsies veilig, wettig, gesond en toeganklik vir vroue en meisies te maak. Hierdie mense kan verpleegsters, beraders, begeleiers, vrywilligers by aborsiefondse of aborsiedokters self wees.
  • Persoonlike verhale Baie stemme, baie keuses gepubliseer deur die Feminist's Women's Health Centre. "Deur ons stories te vertel, help dit ons om mekaar te verstaan."
  • NARAL Pro-choice Amerika Lees alledaagse verhale van mense wat hul persoonlike ervarings en gevoelens deel van die reg om te kies.
  • Keuse hardop sal persoonlike verhale en ervarings van keuse deel en versoek. Hulle sal 'n ander soort gesprek oor aborsie begin. Een wat gelei word deur duisendjarige vroue en mans wat gebore is na 1980. Een wat minder oor politiek gaan, en meer oor mense.