Falls Church Health Center Nuus

Wat die wet op die beskerming van reproduktiewe gesondheid vir u beteken: 1 Julie en daarna ...

In April 2020 het Goewerneur Northam die Wet op die Beskerming van Reproduktiewe Gesondheid (RHPA) onderteken - 'n wet wat rol terug sekere beperkings op aborsiesorg in die Statebond van Virginia byna 'n dekade gelede. Die deurgang van RHPA deur die Virginia House en Senaat en regoor die goewerneur se lessenaar is 'n oorwinning wat die regte van swanger mense in Virginia bevestig om besluite oor hul eie liggame te neem sonder dat die staat tussen hulle en hul gesondheidsbeoefenaars kom. Ons by FCHC is trots dat ons deel was van die proses om die belangrikheid van RHPA vir die wetgewers en kiesers van Virginia te beklemtoon.

Hier is 'n paar van wat was sien uit na FCHC op 1 Julie wanneer RHPA in werking tree:

  • Ons keer terug na die manier waarop ons pasiënte veilig vir aborsie verwelkom het in een besoek soos toe ons in 2002 geopen het.  Vanaf 1 Julie sal pasiënte nie meer 'n 24-uur-wagperiode ondervind tussen besoeke aan ons sentrum nie. FCHC kon dit doen veilig en verantwoordelik in 'n enkele besoek tot die beperkings van 2011. Dit bevoordeel ons pasiënte deur tyd en hulpbronne te bespaar. Dit beteken dat u nie meer 'n ekstra dag werk hoef aan te pak nie. Of om vervoer vir 'n ekstra dag na ons sentrum te vind. Of om kindersorg vir daardie ekstra dag te verseker. Dit maak aborsieversorging toegankliker vir ons pasiënte en diegene wat dit kies.

 

  • Ons het die geleentheid om meer tyd en hulpbronne aan pasiëntesorg te prioritiseer. Ons het nou meer die geleentheid om ons pasiënte die sorg en aandag te gee wat hulle verdien. Die afgelope paar jaar moes FCHC deur sekere hoepels spring wat in 2011 deur die Virginia Wetgewer opgedra is. Die RHPA verwyder hierdie beperkings!

 

  • Nou kan 'n ultraklank 'n besluit wees wat slegs tussen pasiënt en verskaffer geneem word, want dit was altyd 'n deel van pasiëntesorg. Die besluit oor wat die beste vir die pasiënt is, sal nie meer deur die Wetgewer opgedra word nie; In plaas daarvan sal dit gebaseer wees op 'n gesprek tussen pasiënte en hul geneesheer en die individuele besluite van ons pasiënte moontlik maak. Ons vier dat ons pasiënte meer outonomie en toestemming het ten opsigte van hul liggame en hul voortplantingsgesondheid.

 

  • Tydens aanpassings vir COVID en respek vir ons pasiënte sal ons in staat wees om die hoeveelheid tyd wat pasiënte in ons fasiliteit benodig, te verminder.  Met meer geleenthede om die inname van papierwerk te voltooi en ingeligte keuses oor hul aborsiesorg aanlyn te maak, kan pasiënte hul afsprake beplan en voorbereid raak tydens tye buite die huis, eerder as om te wag vir verwerking terwyl hulle in ons voorportaal wag. Veral gedurende hierdie tyd van COVID wil ons die pasiënt se ervaring so gesond, veilig en ontspanne moontlik maak as ons ons fisiese afstandsriglyne in ons fasiliteit volg.

 

As 'n onafhanklike sorginstansie werk ons ​​saam met al ons personeel om vas te stel hoe ons pasiënte die beste kan bedien met moontlikhede wat vir ons oop sal wees. Ons bepaal hoe dit ons skeduleringsgeleenthede en moontlikhede vir konsultasie op afstand kan uitbrei! Ons sal u op hoogte hou as ons hierdie veranderinge bekendstel en implementeer om die beste moontlike geleenthede vir ons pasiënte te bied.

Ons is opgewonde oor hierdie veranderinge - en ons hoop dat u dit ook is!

 

#