Falls Church Health Center Nuus

Die aanvaarding van die Wet op die Beskerming van Reproduktiewe Gesondheid (RHPA) het ons aangespoor om enkele dinge te verander: ons het nou die vermoë om aborsieversorging tydens een besoek te bied. Ons het nie meer 'n verpligte wagtydperk nie. Ons het nuwe mediese vorms begin gebruik. En nou? Ons verander ons video's!

Ons aanlyn toer / deurloop het getoon wat 'n pasiënt kan ervaar tydens albei hul afsprake by FCHC. Dinge het egter verander - en ons het nou 'n nuwe video wat die twee vervang wat ons voorheen gehad het! Kyk hier:

Ons het ook opgedateer verskaf  nuwe video's wat ons geskiedenis, missie en doelwitte van ons sentrum dek van Rosemary Codding, stigter en direkteur van FCHC.

Ons missie:

 

Ons geskiedenis:

 

Ons verbintenis met die gemeenskap en geleenthede vir vrywilligers:

En ons eie Dr. Jan Fruiterman, een van die raad-gesertifiseerde ginekoloë by Falls Church Healthcare Centre, verduidelik aspirasie-aborsie in die onderstaande video:

 

Kyk gerus en leer meer oor ons sentrum!

#