Falls Church Health Center Nuus

Distansieer, Telegesondheid en Nou-entstowwe!
Help ons pasiënte in die era van COVID

COVID-19 is vir byna twee jaar 'n werklikheid vir ons! En steeds - elke dag blyk dit dat ons 'n nuwe "normaal" vind met betrekking tot die maniere waarop ons werk, die maniere waarop ons tyd saam met vriende en familie spandeer, en die maniere waarop ons daarna streef om onsself (en ander) gesond te hou. Dit lyk asof mense so lank gelede net geleer het hoe om gesigmaskers te dra. Of wanneer daar nie oral handontsmettingsmiddel was nie. Of wanneer ons nie sirkels op die grond gehad het wat ons elke ses voet uitmekaar spas nie!

Falls Church Healthcare Centre het die afgelope 20 maande 'n paar belangrike keuses gehad om te maak, waarvan die belangrikste was om pasiëntgesentreerde sorg te prioritiseer en bly oop regdeur die COVID-19-pandemie. Deur dit te doen, het dit beteken om baie veranderinge aan te bring in die manier waarop ons ons pasiënte bedien! Enkele voorbeelde is:

  • Hou die afstand: Van die ses-voet merkers wat ons gebruik om te verseker dat ons pasiënte van mekaar afstand is, tot ons vereistes dat alle pasiënte en personeel gesigmaskers in ons sentrum dra (wat FCHC kan verskaf), tot pleksiglas-afskortings by ons voorste toonbank en by ons lessenaars — selfs tot die plasing van stoele in ons wagarea! — ons het verander hoe ons ons pasiënte en personeel veilig kan hou. Versperrings, afstandsmaatreëls en kamerlugreinigers en voortdurende skoonmaak het die verspreiding van COVID deur ons sentrum verminder. Ons het ook gewoond geraak daaraan om elke pasiënt een pen en een knipbord te laat gebruik en hulle te ontsmet voordat hulle weer gebruik word. (Distansiëring het ook beteken dat die wagkamer in ons sentrum nie meer geduldige metgeselle kan akkommodeer nie; ons het 'n area geskep vir metgeselle om buite ons sentrum te wag.)
  • Voortgesette COVID-sifting: voordat hulle ons sentrum binnegaan, word alle besoekers se temperatuur geneem, en hulle word gevra of hulle enige simptome van COVID-19 ervaar het of hulle blootgestel is. Ons het ook inligting ingesamel spesifiek vir kontakopsporing sou daar 'n saak in ons Sentrum verskyn, wat ons bly is om te sê daar is nie een aangemeld nie.
  • Voltooi pasiëntvorms deur ons webwerf: Een manier waarop ons voortgaan om die verspreiding van COVID in die gemeenskap te verminder, is om pasiënte se tyd in die sentrum te verminder. FCHC plaas alle pasiëntvorms en die vermoë om 'n afsprake aanlyn te skeduleer by www.fallschurchhealthcare.com  in ons Pasiëntsentrum-portaal. Pasiënte kan hul mediese geskiedenis invul en mediese inligting aanlyn bekom in plaas van per hand by die Sentrum. Pasiënte wat hierdie vorms aanlyn invul, kan dit doen waar hulle gemaklik voel en nie gejaagd is nie. Die pasiëntvorms wat veilig aan Pasiënt-opvoeders gestuur word, is meer volledig, leesbaar en georganiseer. Daar is nie meer probeer om alles in die marges te pas nie! Meer as 90% van ons pasiënte voltooi nou hul vorms aanlyn voor hul afspraak.
  • Telegesondheid: Ons het Telehealth bygevoeg om ook tyd wat by die Sentrum spandeer word te minimaliseer: ons virtuele, persoon-tot-persoon pasiëntopvoedingsessies kan nou plaasvind voor ons pasiënte se afsprake op die terrein - Telehealth gee meer tyd om vooraf vrae te vra sonder om gejaagd te voel. Telegesondheidsessies kan gedoen word waar ons pasiënte ook al die gemaklikste voel. En telegesondheid-pasiëntonderrigsessies brei ons werksure uit om in die aand feitlik met ons personeel te vergader!

Ons is trots om te sê dat hierdie veranderinge het het ons gehelp om oop te bly en pasiënte te bedien deur die COVID-pandemie: van Maart 2020 tot vandag!

Ons het nog 'n verandering wat ons maak om te help om ons pasiënte en personeel in die tyd van COVID te hou: Vanaf vandag (28 Oktober), ons stel die COVID-19-entstof aan ons pasiënte beskikbaar!

FCHC werk nou saam met die Virginia Departement van Gesondheid om dosisse te verkry Pfizer-BioNTech COVID-19-entstof asook opleiding in die veilige toediening van die entstof. Pasiënte wat persoonlike afsprake geskeduleer het, kan hul eerste of tweede dosis van die inenting op die perseel tydens hul afspraak ontvang teen geen bykomende koste nie. (Op die oomblik bied ons nie COVID-versterker-inentings aan ons pasiënte nie, maar ons kan dit dalk in die nabye toekoms doen.)

Verder is ons trots om aan te hou bied Griep-entstowwe vir ons pasiënte tydens diens teen 'n nominale heffing. Inenting word aanbeveel deur die CDC vir die meeste volwassenes.

As jy meer inligting oor inentingsopsies wil hê, kontak ons ​​gerus telefonies by 703-532-2500 of deur ons Kontak Vorm.